ECO-COLORS NV steunt Larsje via het KINDERDROOMFONDS.

  Larsje is een jongen die de ziekte van Steinert of Myotone Distrofie meedraagt. Dat wil concreet zeggen dat Larsje zich verder kon ontwikkelen tot de leeftijd van 6 jaar waarna de ontwikkeling zou stilvallen. Ondertussen is Larsje 9 jaar. Larsje zou graag een intensieve dolfijntherapie volgen om zijn toestand en spraakprobleem aanzienlijk te verbeteren.

  De nieuwe website van Eco-Colors NV staat sinds kort online.

  Het heeft enige tijd in beslag genomen, maar het is nu een feit : de nieuwe website is klaar. Met de toevoeging van de productwijzer hopen wij een duidelijker aanbod te verschaffen aan onze bestaande en toekomstige klanten.

  Verfbibliotheek

  De nieuwe website van Eco-Colors bevat een verfbibliotheek. Zo kan u makkelijk elke technische fiche vinden die u zoekt.

  Eco-Colors NV investeert in duurzame en energiezuinige LED-verlichting.

  In december hebben wij de knoop doorgehakt en werd besloten onze verlichting om te schakelen naar duurzame en energiezuinige LED-verlichting. Alle 80 diverse verlichtingsarmaturen en bijhorende lampen in onze burelen, labo-, productie- en voorraadruimte werden vervangen door uniforme LED-verlichting. Ons verbruik daalt daarmee onmiddellijk met 65% ! Op deze manier zetten wij wederom een logische stap in het ecologisch verantwoord ondernemen. Naast dit ecologisch aspect genieten wij van een verhoogde veiligheid en verhoogde lichtopbrengst.

Webdesign Antwerpen