Eco-Colors NV investeert in duurzame en energiezuinige LED-verlichting.

  In december hebben wij de knoop doorgehakt en werd besloten onze verlichting om te schakelen naar duurzame en energiezuinige LED-verlichting. Alle 80 diverse verlichtingsarmaturen en bijhorende lampen in onze burelen, labo-, productie- en voorraadruimte werden vervangen door uniforme LED-verlichting. Ons verbruik daalt daarmee onmiddellijk met 65% ! Op deze manier zetten wij wederom een logische stap in het ecologisch verantwoord ondernemen. Naast dit ecologisch aspect genieten wij van een verhoogde veiligheid en verhoogde lichtopbrengst.

  Verfbibliotheek

  De nieuwe website van Eco-Colors bevat een verfbibliotheek. Zo kan u makkelijk elke technische fiche vinden die u zoekt.

  De nieuwe website van Eco-Colors NV staat sinds kort online.

  Het heeft enige tijd in beslag genomen, maar het is nu een feit : de nieuwe website is klaar. Met de toevoeging van de productwijzer hopen wij een duidelijker aanbod te verschaffen aan onze bestaande en toekomstige klanten.

  Data sluiting zomervakantie

  Onze burelen en productie zullen gesloten zijn van vakantieperiode van 11 juli tot en met 1 augustus 2016. Onze service telefoons blijven uiteraard bereikbaar.
  Wij wensen u een prettige vakantie !!!

  Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega !

  Werkzaamheden :
  In een 50/50 verhouding verzorgt u in de eerste plaats transporten van voornamelijk ADR-goederen aan onze Belgische en Nederlandse klanten. Daarnaast werkt u mee in onze productie van verven en aanverwante producten en in het beheer van onze magazijnen.

  Functie-eisen :
  - U bent in het bezit van een rijbewijs B en bezit minimaal 1 jaar relevante rij-ervaring.
  - U heeft bij voorkeur een ADR attest (ADR colli).
  - U heeft een klant- en service gerichte instelling en bent polyvalent.
  - U bent stressbestendig, flexibel, zelfstandig en nauwkeurig.
  - U bent bereid fysiek zwaar werk aan te gaan.
  - U beheerst de Nederlandse taal meer dan behoorlijk en bezit minimaal een basis kennis Frans.
  - U bent onmiddellijk beschikbaar.
  - U woont bij voorkeur in de regio Kontich.

  Ons aanbod :
  - U ontvangt een marktconform loon.
  - U ontvangt maaltijdcheques.
  - Wij stellen een bedrijfsvoertuig (camionette <3.5 ton) ter beschikking voor de uitvoering van uw taken.
  - U heeft recht op 12 ADV dagen per jaar.
  - Wij bieden een vergoeding uw GSM gebruik voor de uitvoering van uw taken.

  Contact :
  Voor verdere informatie kan u contact opnemen met dhr Peter De Bruyn – 0486 99 80 90 – peter.de.bruyn@ecocolors.be.


  Eco-Colors steunt DBW !

  De Bloeyende Wijngaerd is een enthousiaste toneelfamilie met producties die plaatsvinden in Theater De Nieuwe Vrede te Berchem. Op de website www.dbwtoneel.be kan u het programma 2016-2017 raadplegen. Wij wensen DBW veel succes !

  Eco-Colors steunt Zonnestraal VZW !

  Zonnestraal VZW is een zorgaanbieder die personen met een beperking ondersteunt. Voor verdere info : www.zonnestraalvzw.be !

  Eco-Colors steunt langdurig zieke kinderen !

  Eco-Colors neemt deel aan de steunactie 2017 van de Vlaamse Kinderliga VZW ter ondersteuning van langdurig zieke kinderen. Meer info te verkrijgen via : www.vlaamsekinderliga.be.

  Eco-Colors steunt de Vrije Technische Scholen van Turnhout !

  Eco-Colors sponsort het bouwfonds van VTST Turnhout. Meer info op www.vtst.be.

  Uw verfproducent, ECO-COLORS, pakt uit met een spetterende zomeractie !

  De Belgische zomer laat ons in de steek. De temperaturen blijven ver onder de verwachtingen. We vertoeven meer binnenshuis dan verwacht deze tijd van het jaar.

  Niet getreurd … Net daarom pakt ECO-COLORS uit met een spetterende zomer actie. Bij aankoop van een 5 liter verpakking van een product naar keuze, ontvangt u meteen een 1 liter verpakking van hetzelfde product en kleur gratis. Bij aankoop van een 10 liter verpakking, ontvangt u meteen een 2,5 liter verpakking gratis. *

  Zo krijgen uw muren, plafonds, vloeren, gevels, meubels, … de make-over die ze verdienen en geniet u toch nog van een verfrissend nieuwe omgeving in deze zomerse periode.

  * Deze actie is geldig voor alle particuliere aankopen tot 21 september 2017 en is niet cumuleerbaar met andere acties en / of kortingen.


  Zomervakantie !

  Tijdens de zomervakantie zullen onze burelen en productie gesloten zijn van maandag 16 juli tot en met maandag 6 augustus 2018.

Webdesign Antwerpen